Meters en peters gezocht

Soms hebben onze zwervers extra zorg nodig. Ze kunnen chronisch ziek zijn en moeten daarom goed opgevolgd worden door de dierenarts en medicatie krijgen. Dit is vaak duur. Voor deze bijkomende medische zorgen ontvangen we geen tussenkomsten. Daarom zoeken we steun in de vorm van een peter of en meter. Vanaf € 5 per maand kan je je financieel ontfermen over één van onze hulpbehoevende poezen.
Daarvoor krijg je regelmatig updates van hoe jouw pete- of metepoesje het doet.
Je kan ten allen tijde je engagement stopzetten. Door het peter- of meterschap te aanvaarden verwerf je geen adoptierechten op de betreffende poes.

Volgende poezen hebben extra zorg nodig. Soms zijn meerdere meters of peters nodig om aan de hulpvraag te kunnen voldoen. Word je warm van één van hun verhalen? Stuur een mailje!

Foto van zwerfkat Brammeke

Brammeke

We kregen een melding dat Brammeke vlekken had op zijn lichaam. We hebben Brammeke dan opnieuw gevangen en naar de dierenarts gebracht. Hij bleek het eosonofiel granuloomcomplex te hebben. Dit is een zeer pijnlijke auto-immuunziekte die voor open wonden zorgt. Hij heeft een boost van medicatie gekregen. Helaas is hij terug hervallen en proberen we nu met dosissen antibiotica en cortisone zijn ziekte onder controle te krijgen en te houden.
Om te voorzien in zijn medicatie zijn meerdere peters of meters nodig.